Varsleren i Fretex

Her finner du alle innlegg i føljetongen "Varsleren i Fretex".

"Jeg ser ikke på meg selv som en pessimist i det hele tatt. En pessimist er en som venter på at det skal begynne å regne. Selv føler jeg meg våt til skinnet."

"Dersom fakta er annerledes enn hva du trodde, så forhold deg til fakta, og ikke det du trodde. Det er det motsatte av journalister, som aldri lar seg forvirre av fakta om de først har en god historie."

Onsdagen som var gikk anken på lagmannsrettens dom i varslingssaken mellom Fretex og meg, til Høyesterett. Det er mye jeg ønsker skulle være med, for å få frem alle de urimelige vurderingene til lagmannsretten. Men jeg vet at det ikke vil hjelpe det minste, tvert imot. Det gjelder å trekke frem et fåtall hendelser og dessuten vise hvordan...

Jeg ønsker med dette å få frem hvorfor jeg opplever kjennelsen så urimelig. Imidlertid har jeg valgt å forkaste det jeg har skrevet i det opprinnelige innlegget fra søndag. Jeg innser at saken har påvirket meg så sterkt at jeg har vært i ubalanse. Så jeg beklager ordbruken og vil forsøke så godt jeg kan å moderere fremtidige uttalelser om...

«Når du forteller en løgn, stjeler du retten til sannhet fra noen. Når du fusker, stjeler du retten til rettferdighet.»

"Det er to ting man må venne seg til hvis ikke livet skal bli uutholdelig: årenes herjinger og menneskenes urettferdighet."