top of page

Kjære støttespillere!For å være ærlig, så ble jeg helt satt ut da jeg så resultatet av Spleisen. 55 850 kroner! Det er overveldende. Jeg er dypt takknemlig for hver eneste krone!

 

Da jeg startet innsamlingsaksjonen var jeg usikker på hva jeg kunne forvente. Spleisen har imidlertid blitt en bekreftelse på at mange bryr seg om det som skjer, som vil ha opp og frem alt som bidrar til bedre vern av de som våger å si ifra, til økt rettferdighet, tryggere arbeidsplasser og mindre korrupte etater og instanser.

 

Det er ingen hemmelighet at varslersaken har tappet meg for krefter, både økonomisk og mentalt. Å stå opp mot et system som altfor ofte er rigget mot den lille kvinne og mann, krever sitt. Hver krone dere har gitt, er et håndslag, et klapp på skulderen, en oppmuntring. Denne støtten jeg har fått føles nesten som en omfavnelse.

 

Foruten at boken fullføres og mest sannsynlig kommer til høsten, er aksjonens resultat motiverende! Jeg vil fortsette å bruke min stemme til å kjempe for et bedre varslervern og en reell ytringsfrihet.

 

Til slutt håper jeg boken vil bli en viktig liten brikke i kampen for et bedre og inkluderende arbeidsliv. Også for de som ikke bøyer unna, som ikke er pragmatiske, som kan være sta, som vil at alt skal være på stell, som tror på og respekterer betydningen av lover og regler, som ønsker å følge dem, og som vil at konsekvensene skal ramme lov- og regelbryteren og ikke den som sier ifra.

 

Igjen, tusen hjertelig takk. Dere har gjort en forskjell, og jeg er evig takknemlig.

 

God søndag!

0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page