top of page

Kjære støttespillere!


Jeg er overveldet av responsen på innsamlingsaksjonen for min bok; "En varslers undergang". Takket være deres generøsitet er det allerede samlet inn 24 850 kroner! Siden målet er 110 000 kroner, trenger jeg fortsatt drahjelp gjennom de neste 24 dagene.


Som mange av dere vet, handler boken om mine erfaringer som varsler i Fretex og Siemens. Den er en personlig beretning om kampen mot mektige krefter, om svik og gjengjeldelse, men også om håp og kanskje litt mot.


Boken er ikke bare min historie. Den er en historie om alle varslere som har våget å stå opp mot urett, og som har betalt en høy pris for det. Den er en historie om et system som svikter de som tør å si ifra, og som beskytter de som har noe å skjule.


Jeg håper at boken kan bidra til å endre dette. At den kan gi styrke til andre varslere, og at den kan skape debatt og engasjement for et bedre varslervern. For å gi dere en liten smakebit deles et kort utdrag:


"Den panikkartede ubehagsfølelsen varte i noen sekunder, før det gikk opp for meg at reaksjonen ikke egentlig skyldtes møteinnkallingen eller «slemme» styremedlemmer, men hvordan Siemensvarslingens traumer bare hadde ligget i dvale i hver eneste celle i kroppen. Nå var dvalen over".

Jeg håper smakebiten har pirret nysgjerrigheten, og ønsket om å lese mer? Ved å støtte dette prosjektet bidrar du i kampen for et bedre og tryggere arbeidsliv for alle. Man vet aldri hva som utløser endringer, kanskje vil «En varslers undergang» være en viktig stemme i så måte. Jeg tror det!


  • Del: Spre ordet om innsamlingsaksjonen på sosiale medier, e-post eller i ditt nettverk.

  • Støtt: Gi et bidrag, uansett størrelse, for å hjelpe meg å nå målet.

  • Engasjer: Skap debatt om varsling og ytringsfrihet, og del dine egne erfaringer eller tanker.


Med deres hjelp blir "En varslers undergang" et bidrag til en viktig og pågående samfunnsdebatt. Sammen kan vi skape et samfunn der alle varslere får stå oppreist og leve fullverdige liv etter å ha sagt ifra!


Takk for at dere støtter meg på denne reisen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page