• Per-Yngve Monsen

Kjære lesere!

Updated: Jul 11For tiden er det en mørk tilværelse. Det er vanskelig å forholde seg til den sterke følelsen av overgrep. Og at det største overgrepet kommer fra domstolen, gjør det ikke lettere. Det er fryktelig nedslående å oppleve at prisen for å stå opp mot urett som har rammet andre, skal bli så høy at man selv står i fare for å gå til grunne.


Det finnes likevel lys som etter hvert vil fortrenge dette mørket. Om Høyesterett vil være en kilde i så måte kan man jo håpe på, men erfaringene med domstolen hittil gjør meg noe usikker. For meg er det i alle fall min vakre kone, familie, brødre og mobiliserende venner som virkelig står for lyset. Terapitimer over en lav sko, generell omsorg fra liten og stor, og nå en nystartet innsamlingsaksjon fra spesielt gode venner, for å kanskje redde meg fra en usannsynlig stor finansiell smell, lyser opp innsiden av hodet.


Med ønske om en fortsatt god søndag.


#varsling #whistleblowing #ytringsfrihet #etikk #varslerombud #varslervern #fretex #frelsesarmeen #lo #nho #flt #forbundforledelseogteknikk #lagmannsretten

0 views
  • White Facebook Icon

+47 948 96 156

© 2020 Monsens Revelje AS | Mikkel Revs vei 51, 0688 Oslo | Foretaksnummer NO 925 320 129