top of page

God jul!Kjære lesere av Monsens Revelje,

 

Nå tennes julelysene og igjen samles mange av oss med våre nærmeste. I denne stund bør vi sette av tid til å reflektere over verdier som vi holder kjærest. For meg er varsling og ytringsfrihet noe jeg anser som grunnsteiner i vårt demokrati, men de er også viktige prinsipper som vi må stå sammen om å beskytte og fremme.


I dette året som går mot slutten, har jeg delt med dere mange tanker og forsøk på refleksjoner om   disse grunnleggende rettighetene. Det er mange saker som engasjerer og som gir innsikt. Selv om det ikke nødvendigvis tjener som noen inspirasjonskilde, har de alle vært påminnelser om viktigheten av det jeg, og mange med meg, kjemper for.


Nå er det snart jul så la oss feire de tradisjonelle gledene som sesongen bringer, men ikke glem helt alle de som er alene i denne tiden. En liten gest kan gjøre en stor forskjell for de som kanskje føler seg isolert eller glemt. Det kan være så enkelt som å besøke eller invitere en nabo.


Jeg ønsker dere alle en fredfull og gledelig jul, fylt med håp og engasjement for våre demokratiske verdier. Må det nye året bringe fremskritt og positive endringer for oss alle. Vi ses i januar!

 

Med varme julehilsener

2 comments

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

God Jul😀

Like

Roy Mortensen
Roy Mortensen
Dec 22, 2023

Du gjør en fantastisk jobb med å belyse varslingssakene. God jul.

Like
bottom of page