67. Justismord?

25.02.2020

Varsleren i Fretex - del 67

Kjære lesere,

Jeg ønsker med dette å få frem hvorfor jeg opplever kjennelsen så urimelig. Imidlertid har jeg valgt å forkaste det jeg har skrevet i det opprinnelige innlegget fra søndag. Jeg innser at saken har påvirket meg så sterkt at jeg har vært i ubalanse. Så jeg beklager ordbruken og vil forsøke så godt jeg kan å moderere fremtidige uttalelser om egen sak. Dette er nok også en del av det å være varsler, dessverre.

Kjennelsen ligger til nedlasting under for de som vil se nærmere på den. Mine kommentarer begynner på side 17.

Fortsatt god kveld og god gjennomlesning.

#varsling #whistleblowing #ytringsfrihet #etikk #varslerombud #varslervern #fretex #frelsesarmeen #lo #nho #flt #forbundforledelseogteknikk #lagmannsretten #annecathrinehaughustad #arbeidsogsosialdepartementet #arbeidsogsosialtminister #thorbjørnrøeisaksen #frittord #norskpen

Har du noe på hjertet?

Har du noe på hjertet du ønsker å formidle, lite eller stort? Send ditt bidrag på inntil 1.000 ord til monsen@revelje.no.

Tankevekkende søndagsinnlegg, kommentarer og debatter i en saklig ramme er velkomne og ønskelige ingredienser for å gjøre bloggen til en levende, avslørende, utfordrende, holdningsskapende og samfunnsnyttig Revelje!